Tüm Öğrencilerimizin Dikkatine,

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı’nın Koronavirüs (Covid-19) salgını dolayısıyla Eğitim-Öğretim süreçlerinin mümkün olduğunca kesintiye uğramadan yürütülebilmesi için 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılının uzaktan eğitim ile tamamlanması yönünde aldığı karar doğrultusunda yüksekokulumuz kurul toplantısını gerçekleştirerek gerekli çalışmaları yapmış ve derslerin senkron (eşzamanlı) ve asenkron (eşzamanlı olmayan) olarak işlenmesi ile ilgili esasları belirlemiştir. Bu kapsamda kurulumuzca alınan kararlar aşağıdaki gibidir.

  1. 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı dersleri 23.03.2020 Pazartesi gününden itibaren senkron (eşzamanlı) ve asenkron (eşzamanlı olmayan) olarak sistem üzerinden işlenecektir.
  2. Senkron dersler, ilan edilecek ders programına göre işlenecek ve sisteme kayıt edilecektir. Çeşitli nedenlerden ötürü ders saatinde sisteme giremeyen öğrencilerimiz daha sonra asenkron olarak derse katılabilecek ve derse devam etmiş sayılacaklardır.
  3. Uzaktan eğitim sistemi ile alınabilecek her ders için OİS LMS alanına ders ile ilgili materyaller yüklenecektir. Öğrencilerimiz dilediği zaman diliminde bu ders materyallerine erişim sağlayabileceklerdir.
  4. Uzaktan eğitim ile alınacak derslerin ders değerlendirmeleri (Sınavlar, uygulamalar, ödev, vb.) program başkanı ya da dersi veren öğretim görevlisi tarafından dersi alan öğrencilere bildirilecektir.
  5. Uygulama dersleri ile ilgili uygulanacak takvim ve ders değerlendirme  (sınavlar, uygulamalar, ödev, proje vb.) yaz eğitimi kapsamında ayrıca bir takvim ile duyurulacaktır.

2019-2020 Bahar Yarıyılında Uzaktan Eğitim İle verilecek Dersler Listesi İçin Tıklayınız.

Yaz Öğretiminde Alınabilecek Dersler Listesi İçin Tıklayınız.

Stajlar ile ilgili duyuruya erişmek için tıklayınız.