Yaz Okulu Uzaktan Ödeme Seçenekleri

Pandemi Sebebi İle Yogunluğu Önlemek ve Öğrencilerimizin Taleplerini Yerine Getirmek Adına Uzaktan Ödeme Seçeneklerimiz Belirlenmiştir. Banka Havale/EFT Ödeme 1-Kurum hesabına yatırılan tutara ait açıklama kısmına mutlaka öğrenci Adı, Soyadı ve T.C. Kimlik No yazılmalıdır. Açıklamasız gelen EFT ve Havaleler değerlendirme dışı bırakılarak kayıt dönemi sonrası İade edilecektir. 2- Kurum

27 Temmuz - 00:00

Banka Havale/EFT Ödeme

2- Kurum hesabına yatırılan tutarlara ait ödeme dekontlarının  odeme@sisli.edu.tr adresine mail olarak gönderilmesi gerekmektedir. Belirtmek istediğiniz bir açıklama var ise mailde belirtebilirsiniz.Dekont gönderilmediği taktirde işlem bekletilecektir.Dekont gönderildiği sırada açıklama olarak kredi sayınızı ve toplam tutarınızı mailde belirtmeniz gerekmektedir.(Örn; 3 Kredi x300=900 TL )

3-Yatırılan tutar ile yaz okulu ücreti arasında  uyuşmazlık olması durumunda yapılan ödeme değerlendirme dışı bırakılır ve kayıt dönemi sonrası ücret iade edilir.

4-Kredi Başı Yaz Okulu Ücretimiz Kdv Dahil 300,00 TL dir.

5-Ders seçimi yapılmadan ödenen ücretler beklemeye alınır. Ödeme yapmadan önce ders seçimi yapılmalıdır.

Kredi Kartı ( Mail Order ) Ödeme

1-Bonus ve World Özellikli Kartlara 7 kredi/2.100,00 TL ve üzerine  5 taksit imkânı sunulmaktadır. Form üzerinde taksit sayısı belirtilecektir.(Maksimum Taksit Sayısı : 5 ).Bu tutar altında kalınması durumunda taksit sayısı 1 olacaktır.

2-Ekte bulunan mail order formunu eksiksiz olarak doldurup imzaları ile birlikte taratılıp odeme@sisli.edu.tr adresine kart sahibinin kimlik fotokopisi ile birlikte gönderilmesi gerekmektedir.

3-Yaz okulu ücretinden fazla veya eksik doldurulan formlar dikkate alınmayacaktır.

4-Kart çekimlerinin yapılabilmesi için bankanız üzerinden mail order ‘ a açık olması gerekmektedir.

Not: Uzaktan yapılan ödemeler ile ilgili kayıt evraklarının imzalanma süreci gerçekleşmeyeceğinden sitemizde bulunan taahhütnamenin imzalı halinin ödeme dekontu veya mail order formu ile birlikte tarafımıza gönderilmesi gerekmektedir.Eksik İmza veya eksik form olması durumunda işlem tamamlanmayacaktır.

Danışma Hattı :  444 78 68  Dahili: 124-123-121-120

Danışma Mail: mali.isler@sisli.edu.tr