TREESP1.3.FoW/P-03/42 Geleceği Tasarlamak Projesi Eğitimi hk.

Değerli Katılımcı Adaylarımız, T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksek Okulu tarafından yürütülen ve EuropeAid/167108/ID/ACT/TR referans numaralı TREESP1.3.FoW/P-03/42 Geleceği Tasarlamak isimli projemiz kapsamında  İstanbul  ilinde gerçekleştirilecek olan "Eğitmen Eğitimi" etkinliğimiz için heyecanla duyuru yapıyoruz. Projemizin temel amacı, toplumsal cinsiyet eşitliğini gözeterek tasarım programlarında öğrenim gören bireylerin gelecekteki istihdam olanaklarını artırmaktır. Bu hedef

25 Nisan - 00:00

Değerli Katılımcı Adaylarımız,

T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksek Okulu tarafından yürütülen ve EuropeAid/167108/ID/ACT/TR referans numaralı TREESP1.3.FoW/P-03/42 Geleceği Tasarlamak isimli projemiz kapsamında  İstanbul  ilinde gerçekleştirilecek olan “Eğitmen Eğitimi” etkinliğimiz için heyecanla duyuru yapıyoruz.

Projemizin temel amacı, toplumsal cinsiyet eşitliğini gözeterek tasarım programlarında öğrenim gören bireylerin gelecekteki istihdam olanaklarını artırmaktır. Bu hedef doğrultusunda tasarlanan eğitim etkinliğimiz, sizlerin mesleki gelişiminize katkı sağlayacak ve öğrencilerinize daha etkili bir şekilde öğretim sağlamanızı destekleyecektir.

Eğitimimiz, tasarım teknolojisi alanında uzman bir profesör tarafından yönetilecek olup, yeni öğretim yöntemleri ve yaklaşımlarıyla ilgili güncel bilgileri içerecektir. Ayrıca, teknoloji trendleri ve teknolojiye uygun eğitim stratejileri gibi konular da ele alınacaktır.

Katılımcılarımız, iki günlük bir süre boyunca yeni bilgiler öğrenecekler ve bu bilgileri öğrencilerine aktarmak için pratik yöntemler geliştireceklerdir. Profesörümüz, sadece yeni teknolojilerin öğretilmesinde değil, aynı zamanda kendinizi ve öğrencilerinizi güncel tutmanın yolları konusunda da sizi bilgilendirecek ve yönlendirecektir.

Eğitim tarihleri ve diğer detayları için katılımcı formuna tıklayınız.

Daha fazla bilgi için sislimyo.fow@gmail.com adresinden bizimle iletişime geçebilirsiniz.

25 Nisan