Önemli Duyuru-Coronavirüs Salgınına Karşı Etkin Mücadele

Son dönemde yaşanan virüs salgını nedeniyle İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Maslak ve Esentepe yerleşkelerimizde ilaçlama ve dezenfekte çalışmaları yapılmıştır. Virüse karşı alınması gereken önlemlerin yer aldığı bilgilendirme yazıları yerleşkelerimizde asılmıştır. Akademik ve idari personellerimizin görevlerine devam ettiği bu dönemde, personellerimizin çalışma yöntemlerine ilişkin düzenlemeler ile ilgili toplantılar yapılmıştır. Corona (Covit-19)

17 Mart - 00:30

Corona (Covit-19) virüsüne karşı okulumuzda bir komisyon kurulmuştur. Komisyonun ilk toplantısında virüs salgınına karşı alınması gereken etkin önlemler ile uzaktan eğitime ilişkin değerlendirmeler yapılmıştır.

Coronavirüs salgınına karşı korunmada sorumlu ve sağduyulu hareket etmek büyük önem taşımaktadır. Tüm öğrencilerimizin ve personellerimizin gerekli hassasiyeti göstereceklerinden eminiz.

Alınacak kararlar ve düzenlemeler okul yönetimimiz tarafından güncel olarak duyurulmaya devam edecektir.

17 Mart