ÖĞRENCİLERİMİZE DUYURU

Yayınlanma Tarihi:

20 Mart - 00:00

End

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu, küresel salgın (pandemi) kabul edilen coronavirüs (COVID-19) salgınına karşı, 16 Mart 2020 tarihinden başlamak üzere 3 hafta süreyle eğitim-öğretime ara vermiştir. Bu süreçte, Maslak ve Esentepe yerleşkelerimizde dezenfekte ve ilaçlama çalışmaları yapılmış, virüse karşı korunma yöntemlerine ilişkin bilgilendirme afişleri asılmıştır. Yüksekokul bünyemizde bir komisyon oluşturulmuş, virüs salgınına karşı alınacak etkin önlemler değerlendirilmiş ve gerekli tedbirler alınmıştır.

Yüksekokul Kurulumuz 20 Mart 2020 tarihinde online platformda toplantı yaparak, eğitim ve öğretim faaliyetinin kesintisiz devam etmesi ve sürekliliğin sağlanması amacıyla çeşitli kararlar almıştır. Bu kapsamda;

Öğrencilerimizin eğitim-öğretim sürecinin sağlıklı ve verimli geçmesi için uzaktan (asenkron) eğitim hazırlıklarına başlanmıştır. Öğrenci İşletim Sistemi (OİS) üzerinden derslerin yapılması için gerekli altyapı oluşturulmuştur. Derslerin yanı sıra ara sınavlar ve final sınavlarının OİS üzerinden online yapılması amacıyla hazırlıklar yürütülmektedir.

İnteraktif ve katılımcı eğitim modelinin ois platformunda hayata geçirmek ve başarılı sonuçlar almak temel amaçtır. Uzaktan eğitime ilişkin detaylı bilgiler ve güncel duyurular düzenli olarak yapılmaya devam edecektir.

Yayınlanma Tarihi:

20 Mart

MORE DETAIL

MASLAK YERLEŞKEMİZ

Maslak Mh. Atatürk Otosanayi Sitesi 55. Sk. No:2 Maslak / İSTANBUL

T:0850 474 7868
F:+90 212 250 95 53
M:info@sisli.edu.tr
Kep Adresimiz:sislimyo@hs01.kep.tr

ESENTEPE YERLEŞKEMİZ

Esentepe Mh. Büyükdere Cd. No:100
34394 Şişli / İSTANBUL

T:0850 474 7868
F:+90 212 250 95 53
M:info@sisli.edu.tr
Kep Adresimiz:sislimyo@hs01.kep.tr
Görüşmeyi Başlat
Merhaba, Whatsapptan bilgi almak için tıklayınız.