Mezuniyet Töreni Duyurusu

Mezuniyet Töreni Duyurusu Mezuniyet töreni, 13.10.2021 Çarşamba günü İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Maslak Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Programlara göre oturum saatleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir. Mezuniyet törenine katılacak mezun öğrencilerimizin en az 2 doz aşı olduğunu belgeleyen evrakını (Aşı kartı, Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen ve aşı olduğunu gösteren cep telefonu mesajı,

Yayınlanma Tarihi:

5 Ekim - 00:00

End

Mezuniyet Töreni Duyurusu

• Mezuniyet töreni, 13.10.2021 Çarşamba günü İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Maslak Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir. Programlara göre oturum saatleri aşağıdaki tabloda belirtilmiştir.
  • Mezuniyet törenine katılacak mezun öğrencilerimizin en az 2 doz aşı olduğunu belgeleyen evrakını (Aşı kartı, Sağlık Bakanlığı tarafından gönderilen ve aşı olduğunu gösteren cep telefonu mesajı, Aşı olduğunu gösteren uygulamanın ekran görüntüsü vb.) bina girişinde beyan etmesi zorunludur. Aşı olmamış öğrencilerimizden son 48 saatte alınmış, negatif PCR testi sonucu istenecektir. Bu şartları yerine getirmeyen katılımcıların okul binasına girişine müsaade edilemeyecektir.
  • Törene katılan mezun öğrenciler başvuru sırasında HES kodlarını beyan ettiklerinden program öncesi HES kodu sorgulaması toplu olarak Yüksekokulumuz tarafından yapılacaktır.
  • Sağlık Bakanlığı ve Koronavirüs Bilim Kurulunun kapalı ortamlarda yapılacak toplu etkinlikler hakkında aldığı kararlar uyarınca mezuniyet törenimiz sosyal teması azaltmak adına yalnızca mezun öğrencilerimizin katılımıyla gerçekleştirilecek, misafirler ve aileler kabul edilemeyecektir.
  • Mezuniyet töreninde öğrenciler tarafından giyilecek cübbe ve kepler tören öncesi İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Maslak Yerleşkesinden öğrenciler tarafından ücreti karşılığında temin edilebilecektir. Cübbe ve keplerin teslim alınabileceği tarihler ve ücretleri İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulunun web sitesi üzerinden ayrıca bir duyuru olarak paylaşılacaktır.
  • Çift Anadal Programında yer alan öğrenciler, mezun oldukları her iki programın oturumuna da katılabilir ancak sadece anadal programının oturumunda sahneye çağırılacaktır.
  • İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulunun resmi web sitesinde yayınlanan başvuru formuna ilgili sürede başvuramayan öğrenciler mezuniyet törenine katılmak isterlerse info@sisli.edu.tr adresine mail yoluyla ulaşarak kayıt talebinde bulunabilirler.

Oturum 1:

11.00-12.30