Erken Kayıt Yenileme Duyurusu

2021-2022 ERKEN KAYIT YENİLEME DÖNEMİ BİLGİLENDİRME                     Erken kayıt yenileme dönemi 17-31 Mayıs arasında 2020-2021 yılı fiyatları üzerinden kayıt yenileyebilirsiniz. Aşağıdaki açıklamaları okuduktan sonra whatsapp numaralarından iletişime geçerek online kayıt işlemlerinize başlayabilirsiniz. NOT: Nakit ve Kredi Kartı işlemleri online olarak gerçekleştirilebilir. Denizbank

21 Nisan - 00:00

2021-2022 ERKEN KAYIT YENİLEME DÖNEMİ BİLGİLENDİRME

NOT: Nakit ve Kredi Kartı işlemleri online olarak gerçekleştirilebilir. Denizbank KMH Kredisi İle Ödeme yapan öğrencilerimizin online kredi işlemi yapılamayacağından tekrar yerleşkemize gelmesi gerekmektedir.(Gelemeyecek durumdaki öğrencilerimizin konu kapsamında vekalet vererek (Noter Onaylı) Vekaletli Birisi Tarafından Kayıt Yenileme İşlemleri Yapılabilir.Kayıt yenileme işlemleri Esentepe yerleşkesinde yapılmaktadır. Detaylı bilgi için whatsapp numaralarından ulaşabilirsiniz.

Kredi Kartlı Online Kayıt Yenileme İşlemi

-Bilgilendirme metini okunduktan sonra aşağıda belirtilen whatsapp numaraları üzerinden Mali İşler Birimine Kayıt Yenileme  talebi bildirilir. Tutar bilgisi alınır.

-Talep üzerine öğrenciye online olarak 3D güvenlikli kredi kartı ödeme linki gönderilir.

-BONUS ve WORLD kart için taksit imkanı mevcuttur. Maksimum Taksit Sayısı 10 dur.

-Bilgileri doğru girildiğinde öğrenci sözleşmesinin onaylanması gerekmektedir. Onaylanmadığı taktirde ödeme işlemine devam edilemeyecektir.(Okudum kısmındaki link ile sözleşmeye Ulaşılabilir)

-Ödeme işlemi başarılı olarak gerçekleştirildiğinde her 1 saatte bir mutabakat yapıldığından 1 saat içerisinde kaydınız tamamlanmış olacaktır. Whatsapp numaraları üzerinden kayıt yenileme işleminizin tamamlandığı konusu ile ilgili bilgi alabilirsiniz.

Banka Havale / Eft Online Kayıt Yenileme İşlemi

-Bilgilendirme metini okunduktan sonra aşağıda belirtilen whatsapp numaraları üzerinden Mali İşler Birimine Kayıt Yenileme  talebi bildirilir. İBAN Bilgisi ve tutar bilgisi alınır.

-Alınan İBAN a belirtilen tutar yatırılır. Belirtilen tutar dışında işlem yapılması kayıt yenileme işleminin sonuçlanmamasına sebep olacaktır. Hatalı tutar (eksik, fazla vb.) kayıt yenileme dönemince iade süreci gecikeceğinden tutar konusuna dikkat edilmelidir.

-Tutar Havale veya Eft yapıldıktan sonra whatsapp üzerinden öğrenciye iletilen link ile nakit ödeme onayı verilmelidir. Öğrenci sözleşmesi okunup onaylanmadan onay verilemez. (Okudum kısmındaki link ile sözleşmeye Ulaşılabilir) Onay işlemi ve ödeme işlemi yapıldıktan sonra 1 saat içerisinde kayıt yenileme işlemleriniz tamamlanacaktır.(İban ve Alıcı Adı Dikkatli Girilmelidir. Harf Hatası Durumunda Havale-EFT İşleminiz gerçekleşmeyecektir. Bu durumda öğrencinin kendi bankası ile görüşüp havuza düşen veya iptal olan işleme ait tutarı geri talep etmesi ve geçiş sürecini beklemesi gerekir.)

-İşlemler eksiksiz tamamlandığı taktirde 1 saat içerisinde yenileme işlemi tamamlanacaktır. Teyit için Whatsapp numaralarından ulaşabilirsiniz.

Whatsapp Hattından Mesaj Göndermek İçin Tıklayınız.

21 Nisan