Diploma Dağıtım Duyurusu

2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılında mezun olan öğrencilerimizin diplomaları hazırlanmıştır. 11.01.2021 tarihinden itibaren diploma teslim işlemleri İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Esentepe Yerleşkesinden hafta içi saat 10.30-15.30 arasında yürütülecektir. Öğrencilerimizin OİS üzerinden online belge talebi oluşturmaları zorunludur. Süreçte aksaklık yaşanmaması adına aşağıdaki adımları dikkatlice incelemenizi rica ederiz. A)Diplomalar hangi yerleşkeden dağıtılacaktır? Diplomalar Esentepe

Yayınlanma Tarihi:

11 Ocak - 00:00

End

A)Diplomalar hangi yerleşkeden dağıtılacaktır?

• Diplomalar Esentepe Yerleşkesi Öğrenci İşleri Biriminden hafta içi 10:30-15:30 saatleri arasında teslim alabilirsiniz.

B)Online Belge Talebi (Zorunludur)

• Diplomasını teslim almak isteyen öğrencilerimizin öncelikli olarak online belge talebi oluşturmaları gerekmektedir. Online belge talebini oluşturan öğrencilerimiz, OİS üzerinden ilgili ekranda “hazır” ibaresini gördüklerinde diplomasını teslim almak üzere İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Esentepe Yerleşkesine yukarıda belirtilen mesai saatleri içerisinde gelebilirler.
  • OİS mezun giriş adımları aşağıdaki görsellerde detaylı olarak belirtilmiştir. Sisteme giriş yaptıktan sonra sol menüde bulunan “Online Belge Talep” sekmesi üzerinden işleminizi tamamlayabilir ve sonucun takibini gerçekleştirebilirsiniz.

NOT: Kullanıcı adı ve parola ile ilgili sorun yaşayan öğrencilerimiz ogrenci.isleri@sisli.edu.tr adresinden destek alabilirler.

C)İlişik Kesme süreci

• Mezun olan tüm öğrencilerimizin ilişik kesme işlemini tamamlamaları gerekmektedir. Daha önce geçici mezuniyet belgesi alan mezun öğrencilerimiz, tekrar ilişik kesme işlemi yapmayacaktır. Ancak teslim alınan geçici mezuniyet belgesinin iade edilmesi zorunludur. Geçici mezuniyet belgesini kaybeden mezun öğrencilerimiz, ulusal gazeteye “kayıp ilanı” vererek gazetenin ilgili sayfasını Esentepe Yerleşkesi Öğrenci İşleri Birim Müdürlüğü’ne teslim etmekle yükümlüdürler.
  • İlişik kesme süreci ise; Kütüphane ve Dokümantasyon Birim Müdürlüğü (Kitap Ödünç Durumunun Kontrolü), Bilgi İşlem Birim Müdürlüğü (Öğrenci Kartının İade Edilmesi), Kariyer Merkezi Birim Müdürlüğü ve Mali İşler Birim Müdürlüğü kontrolleri ile tamamlanmaktadır.

D)Diploma almak için ücret ödeniyor mu?

• Hayır. Diploma için haricen ücret talep edilmemektedir. Ancak yukarıda belirtilen birimler ile (borç durumundan ötürü) ilişiği kesilemeyen öğrencilerimiz ilişik kesme işlemi tamamlanana kadar diploma ya da geçici mezuniyet belgesi alamamaktadır.

Yayınlanma Tarihi:

11 Ocak

MORE DETAIL

MASLAK YERLEŞKEMİZ

Maslak Mh. Atatürk Otosanayi Sitesi 55. Sk. No:2 Maslak / İSTANBUL

T:0850 474 7868
F:+90 212 250 95 53
M:info@sisli.edu.tr
Kep Adresimiz:sislimyo@hs01.kep.tr

ESENTEPE YERLEŞKEMİZ

Esentepe Mh. Büyükdere Cd. No:100
34394 Şişli / İSTANBUL

T:0850 474 7868
F:+90 212 250 95 53
M:info@sisli.edu.tr
Kep Adresimiz:sislimyo@hs01.kep.tr
Görüşmeyi Başlat
Merhaba, Whatsapptan bilgi almak için tıklayınız.