2022-2023 Akademik Yılı Güz Yarıyılı Ders Programı

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI Değerli Öğrencimiz, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Yarıyılında online dersler Microsoft Teams Programı ve Youtube (YÖK Zorunlu Dersler) üzerinden Cuma günleri gerçekleştirilecektir.  Ders Programı İçin Tıklayınız.(Rev. 03.11.2022) Üniversite Seçmeli Ders Programı İçin Tıklayınız. *Online olarak yürütülen tüm derslerde de

7 Ekim - 00:00

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

2022-2023 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI DERS PROGRAMI

Değerli Öğrencimiz,

Ders Programı İçin Tıklayınız.(Rev. 03.11.2022)

Üniversite Seçmeli Ders Programı İçin Tıklayınız.

*Online olarak yürütülen tüm derslerde de devam zorunluluğu bulunmaktadır ve her dersin sonunda ders katılım raporu alınarak devamsızlık durumunuz OİS sistemi üzerinden işlenecektir.

Microsoft Teams programını bilgisayarınıza ve telefonunuza indirip canlı derslere ve derslere ait güncellemelere ulaşabilirsiniz. Derslere katılmanız için dersin ilgili Akademisyenleri öğrenci bilgi sisteminden (OİS)  dersinize ait katılım kodunu ileteceklerdir. Katılım kodunu Microsoft Teams sayfanızda bulunan “Ekibe Katıl” bölümüne yazarak katılabilirsiniz.

YÖK Zorunlu Dersler (ATA1001,BİL1001,KRP1001,TDL1001,ENG1001) Youtube yayını üzerinden yürütülecektir ve ders başlamadan 5 dakika öncesinde OİS üzerinden sizlere katılım linki gönderilecektir. Dersleri daha sonra asenkron (eş-zamansız) olarak izleyebilmeniz için ayrıca bir link ders bitiminde OİS üzerinden sizlerle paylaşılacaktır.

Yüz yüze dersler programda belirtildiği şekliyle Maslak Yerleşkemizde ve Esentepe Yerleşkemizde (Turizm Otel İşletmeciliği Programı Sadece Uygulama Dersleri) gerçekleştirilecektir. Ders Programında derslik bilgileri yer almaktadır. Uygulamalı Dersler için %80 Teorik Dersler için %70 devam zorunluluğu vardır.

Microsoft Teams Kullanma Kılavuzu İçin Tıklayınız.

Bilgisayarınıza Microsoft Teams İndirmek İçin Tıklayınız.

** 1. Sınıf öğrencilerimiz Microsoft Teams kullanıcı bilgilerine 10.10.2022 tarihinde web sitemizde yayımlanacak duyurudan erişebilirler. 2. Sınıf öğrencilerimiz ise geçen yıl kullanmış oldukları Microsoft Teams kullanıcı bilgilerini kullanabilirler.

**Teknik bir problem yaşadığınız takdirde bimdestek@sisli.edu.tr adresine mail göndererek yardım talebinde bulunabilirsiniz.

SIKÇA SORULAN SORULAR

* Çap yapıyorum online dersler için ikinci bir hesap açılacak mı?

– Anadal hesabınız üzerinden derslere katılacaksınız. Çap bölümü için hesap açılmayacak.

*Online derslere giriş için Kod bana gelmedi, derse nasıl katılacağım?

– Öğrenci Bilgi Sistemi (OİS) üzerinden ders aldığınız akademisyene mesaj gönderdiğiniz takdirde ders katılım kodunu edinebilirsiniz.

* Online dersi nasıl izleyebilirim?

– Alan Dersleri için bilgisayarınıza veya cep telefonunuza yükleyeceğiniz Microsoft Teams programı ile izleyebilirsiniz.

– YÖK Zorunlu dersler için ders başlangıcında dersin Akademisyeni tarafından gönderilen linke tıklayarak Youtube yayınına katılabilirsiniz.

* Uzaktan yürütülecek dersler haftanın hangi günü gerçekleştirilecektir?

– Uzaktan yürütülecek dersler Cuma günleri gerçekleşecektir ve Cuma günleri yüz yüze ders işlenmeyecektir.

7 Ekim