2022-2023 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI (HİBRİT VE ONLİNE)

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2022-2023 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI  (HİBRİT VE ONLİNE) Değerli Öğrencimiz, 2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında; Pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde ders programında yer alan dersler; hem yüz yüze hem de online (Microsoft Teams Programı) olarak hibrit eğitim modeliyle planlanmıştır. Perşembe ve Cuma günlerinde

Yayınlanma Tarihi:

5 Nisan - 00:00

End

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

2022-2023 AKADEMİK YILI BAHAR YARIYILI DERS PROGRAMI

(HİBRİT VE ONLİNE)

Değerli Öğrencimiz,

2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında;

• Pazartesi, salı ve çarşamba günlerinde ders programında yer alan dersler; hem yüz yüze hem de online (Microsoft Teams Programı) olarak hibrit eğitim modeliyle planlanmıştır.
  • Perşembe ve Cuma günlerinde ders programında yer alan dersler; sadece online olarak planlanmıştır. Alan dersleri Microsoft Teams Programı üzerinden YÖK Zorunlu Dersler ise Youtube üzerinden gerçekleştirilecektir.

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Ders Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız. (10.04.2023 tarihinden itibaren geçerlidir, 06 ve 07 nisan tarihlerinde bahar yarıyılı başında yayımlanan ders programı geçerli olacaktır.)

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Üniversite Seçmeli Ders Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

2022-2023 Akademik Yılı Bahar Yarıyılı Hazırlık Programı Ders Programına Ulaşmak İçin Tıklayınız.

Microsoft Teams programını bilgisayarınıza ve telefonunuza indirip canlı derslere ve derslere ait güncellemelere ulaşabilirsiniz. Derslere katılmanız için dersin ilgili Akademisyenleri öğrenci bilgi sisteminden (OİS)  dersinize ait katılım kodunu ileteceklerdir. Katılım kodunu Microsoft Teams sayfanızda bulunan “Ekibe Katıl” bölümüne yazarak katılabilirsiniz.

YÖK Zorunlu Dersler (ATA1002, BİL1002, TDL1002, ENG1002) Youtube yayını üzerinden yürütülecektir ve ders başlamadan 5 dakika öncesinde OİS üzerinden sizlere katılım linki gönderilecektir. Dersleri daha sonra asenkron (eş-zamansız) olarak izleyebilmeniz için ayrıca bir link ders bitiminde OİS üzerinden sizlerle paylaşılacaktır.

Microsoft Teams Kullanma Kılavuzu İçin Tıklayınız.

Bilgisayarınıza Microsoft Teams İndirmek İçin Tıklayınız.

** Öğrencilerimiz güz yarıyılında kullanmış oldukları Microsoft Teams kullanıcı bilgileriyle platforma giriş yapabilirler. Kullanıcı bilgilerini unutan öğrencilerimiz; bimdestek@sisli.edu.tr adresine T.C. kimlik numaralarını, programlarını, isim soy isimlerini ve öğrenci numaralarını göndererek ilgili bilgilere erişebilirler.

**Teknik bir problem yaşadığınız takdirde bimdestek@sisli.edu.tr adresine mail göndererek yardım talebinde bulunabilirsiniz.

SIKÇA SORULAN SORULAR

* Çap yapıyorum online dersler için ikinci bir hesap açılacak mı?

– Anadal hesabınız üzerinden derslere katılacaksınız. Çap bölümü için hesap açılmayacak.

*Online derslere giriş için Kod bana gelmedi, derse nasıl katılacağım?

– Öğrenci Bilgi Sistemi (OİS) üzerinden ders aldığınız akademisyene mesaj gönderdiğiniz takdirde ders katılım kodunu edinebilirsiniz.

* Online dersi nasıl izleyebilirim?

– Alan Dersleri için bilgisayarınıza veya cep telefonunuza yükleyeceğiniz Microsoft Teams programı ile izleyebilirsiniz.

– YÖK Zorunlu dersler için ders başlangıcında dersin Akademisyeni tarafından gönderilen linke tıklayarak Youtube yayınına katılabilirsiniz.

* Hibrit derslere nasıl katılım sağlayabiliri?

Pazartesi, Salı ve Çarşamba günlerine planlanan dersler hibrit olarak planlanmıştır, ilgili derslere okula gelerek yüz yüze ya da online olarak ders saatinde Microsoft Teams Platformu üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Yayınlanma Tarihi:

5 Nisan