2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Okulu Ders Programı

Ders Programını Görüntülemek için Tıklayınız. Üniversite Seçmeli Ders Programını Görüntülemek için Tıklayınız.   2021-2022 Eğitim-Öğretim Yaz döneminde online ders platformu olarak Microsoft Teams programını kullanacağız. Microsoft Teams programını bilgisayarınıza ve telefonunuza indirip canlı derslere ve derslere ait güncellemelere ulaşabilirsiniz. Derslere katılmanız için dersin ilgili Akademisyenleri öğrenci bilgi sisteminden(OİS)  dersinize ait

Yayınlanma Tarihi:

1 Ağustos - 00:00

End

Ders Programını Görüntülemek için Tıklayınız.

Üniversite Seçmeli Ders Programını Görüntülemek için Tıklayınız.

 

2021-2022 Eğitim-Öğretim Yaz döneminde online ders platformu olarak Microsoft Teams programını kullanacağız. Microsoft Teams programını bilgisayarınıza ve telefonunuza indirip canlı derslere ve derslere ait güncellemelere ulaşabilirsiniz. Derslere katılmanız için dersin ilgili Akademisyenleri öğrenci bilgi sisteminden(OİS)  dersinize ait katılım kodunu ileteceklerdir. Katılım kodunu teams sayfanızda bulunan ekibe katıl bölümüne yazarak katılabilirsiniz.

Microsoft Teams Kullanma Kılavuzu İçin Tıklayınız.

Bilgisayarınıza Microsoft Teams İndirmek İçin Tıklayınız.

**Teknik bir problem olursa bilgi işlem biriminde mail gönderebilirsiniz.(bimdestek@sisli.edu.tr)

Sıkça Sorulan Sorular

* Çap yapıyorum ikinci bir hesap açılacak mı? – Anadal hesabınız üzerinden derslere katılacaksınız. Çap bölümü için hesap açılmayacak.

* Kullanıcı adı ve şifremi  nasıl öğrenirim? -öğrenci epostanızdan(stu.sisli.edu.tr olan epostanızdan) bimdestek@sisli.edu.tr eposta adresine mail gönderirseniz bilgileriniz size iletilecektir.

* Derslere giriş için Kod bana gelmedi, derse nasıl katılacağım? – Öğrenci bilgi sistemi(ois) üzerinden ders aldığınız akademisyene mesaj gönderebilirseniz size kod gönderebilir.

* Dersi nasıl izleyebilirim? – Bilgisayarınıza veya cep telefonunuza yükleyeceğiniz Microsoft Teams programı ile izleyebilirsiniz.

 


Yayınlanma Tarihi:

1 Ağustos

MORE DETAIL

MASLAK YERLEŞKEMİZ

Maslak Mh. Atatürk Otosanayi Sitesi 55. Sk. No:2 Maslak / İSTANBUL

T:0850 474 7868
F:+90 212 250 95 53
M:info@sisli.edu.tr
M:ogrencidestek@sisli.edu.tr
Kep Adresimiz:sislimyo@hs01.kep.tr

ESENTEPE YERLEŞKEMİZ

Esentepe Mh. Büyükdere Cd. No:100
34394 Şişli / İSTANBUL

T:0850 474 7868
F:+90 212 250 95 53
M:info@sisli.edu.tr
M:ogrencidestek@sisli.edu.tr
Kep Adresimiz:sislimyo@hs01.kep.tr
TOP