2020-2021 Eğitim Öğretim YılıBahar Yarıyılı Bütünleme Sınavları Hk.

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı Bütünleme Sınavı (Online) Uygulama Usul ve Esasları 2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında verilen derslerin Bütünleme sınavları, sınav takviminde belirtildiği şekli ile online olarak 12-18 Temmuz 2021 tarihleri arasında OİS üzerinden tamamlanacaktır.  Sınavlara katılacak öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken hususlar aşağıda maddeler

Yayınlanma Tarihi:

9 Temmuz - 00:00

End

T.C.

İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılı

Bütünleme Sınavı (Online) Uygulama Usul ve Esasları

2020-2021 Eğitim-Öğretim Yılı Bahar Yarıyılında verilen derslerin Bütünleme sınavları, sınav takviminde belirtildiği şekli ile online olarak 12-18 Temmuz 2021 tarihleri arasında OİS üzerinden tamamlanacaktır.  Sınavlara katılacak öğrencilerimizin dikkat etmesi gereken hususlar aşağıda maddeler halinde sıralanmıştır.

1. Sınav ortamında yalnız bulunmakla ve soruları herhangi bir öğrenme kaynağı olmadan ya da kimseden destek almadan bireysel olarak cevaplamakla yükümlüsünüz.
  2. Sınav sorularının her türlü ortamda kopyalanması ve paylaşılması, yasalarımızca suç teşkil etmekte ve bu tür eylemlerin cezai sorumluluğu bulunmaktadır.
  3. İnternet veya elektrik kesintisi, şarj, cihaz arızası, vb. nedenler mazeret olarak kabul edilmeyeceği için sınav esnasında kullanacağınız cihaz ve gerekli ekipmanların kontrolünün önceden yapılması tavsiye edilmektedir.
  4. Sınava bilgisayar, cep telefonu, tablet vb. cihazlar ile girilebilmektedir. Ancak teknik aksaklığın en aza indirgenmesi adına bilgisayar ile sınava katılmanız tavsiye edilmektedir.
  5. Sınav süreleri ve soru sayıları dersi veren Akademisyen tarafından belirlenmekte olup ders bazlı değişiklik gösterebilmektedir.
  6. Online sınav programında belirtilen sınav süreleri başlangıç saatini belirtmektedir. Sınav için tanınacak süre ilgili Akademisyenden öğrenilebileceği gibi online sınav ekranının sağ üst köşesinde de görüntülenebilecektir. Sınav başlangıç saati itibari ile sayaç geri sayıma başlayacak, geç girilen süre sınav sürenizden düşülecektir.
  7. Herhangi bir neden ile sınavdan çıkmak zorunda kalan öğrencilerimiz, sınav süresi içerisinde sisteme tekrar giriş sağlayabilir ve kaldığı yerden devam edebilirler.
  8. Sınav başladığında ekranda yalnızca bir soru görülecektir. Soruyu cevaplandırarak ya da boş bırakarak bir sonraki soruya “ileri” butonu ile ilerleyebileceksiniz. “Sınavı Sonlandır” butonuna tıklamadığınız sürece sorular arasında ileri ya da geri gidebilme, boş bıraktığınız sorulara dönebilme ve işaretlemiş olduğunuz şıkları değiştirebilme imkânınız bulunmaktadır. “Sınavı Sonlandır” butonuna tıklamanız, sınavınızı tamamladığınız anlamına gelmekte olup bu işlemden sonra herhangi bir değişiklik yapamazsınız.
  9. Ödev ya da proje olarak gerçekleşecek olan dersler ayrıca yayımlanmıştır ve bu derslerin ilgili akademisyeni ile OİS üzerinden iletişim kurmanız gerekmektedir.
  10. Final sınavı sonrasında FF,FD,DD ve DC harf notlarından herhangi biri gelen derslerinizden başvuru yapmaksızın bütünleme sınavına katılabilirsiniz. CC ve üstü harf notu gelen dersler için bütünleme sınavına katılmazsınız.

Online Sınav Öğrenci Sunumu İçin Tıklayınız.

2020-2021 Bahar Yarıyılı Bütünleme Programı N. Ö. İçin Tıklayınız.

2020-2021 Bahar Yarıyılı Bütünleme Programı II. Ö. İçin Tıklayınız.

2020-2021 Bahar Yarıyılı Bütünleme Programı Seçmeli Dersler N. Ö. İçin Tıklayınız.

2020-2021 Bahar Yarıyılı Bütünleme Programı Seçmeli Dersler II.Ö. İçin Tıklayınız.

2020-2021 Bahar Yarıyılı Bütünleme Ödev Proje Listesi İçin Tıklayınız.

Yayınlanma Tarihi:

9 Temmuz