Hes Kodu Talebi

12 Kasım - 01:00

01 Eylül 2021 Tarihli 2021/12 sayılı Yüksekokul Kurul Kararı uyarınca Yüksekokulumuz yerleşkelerindeki bütün binalara girişte HES kodu kontrolü uygulaması yapılacaktır. Aşı olmamış öğrenci, öğretim elemanı ve çalışanlardan binalara giriş için haftada iki kez PCR testi sonucunun negatif olduğuna dair kanıt ibraz etmeleri istenecektir. Aşılı olmayan ziyaretçilerden son 48 saatte PCR testi sonucu negatif olanlar kabul edilecektir. Son 48 saat içinde alınmış Negatif PCR test sonuçları yerleşke binalarına girişte kişiler tarafından beyan edilecektir..  Kişi hastalığı geçirmemiş veya aşılı değil veya negatif PCR testi yok ise bu kişilerin yerleşke binalarına girişlerine müsaade edilmeyecektir.

Bu karar gereği, sistemlerimiz her gün düzenli olarak HES kodu kontrolü yapacak, ve yukarıdaki şartları sağlayamayan öğrenci, öğretim elemanı ve çalışanların binalara girişi askıya alınacaktır.
*HES Kodunuzu Hayat Eve Sığar uygulamasından edinirken süresiz yeni HES Kodu oluşturmanız gerekmektedir.
Binalara girişte problem yaşamamak için HES kodunuzu, TC Kimlik Numaranızı ve Öğrenci Numaranızı bimdestek@sisli.edu.tr eposta adresine göndermeniz gerekmektedir.

12 Kasım