Yayınlanma Tarihi:
25 Aralık - 00:30
End
CineManto’nun İlk Konuğu Fehmi Gerçeker
İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Radyo ve Televizyon Programcılığı öğrencilerinin hazırlayıp sunduğu CineManto programının ilk bölümü, duayen sinemacı Fehmi Gerçeker’in katılımıyla gerçekleştirildi.
Seksenin üzerinde reklam filmine imza atan, New York’ta TV ve film yapım-yönetmenliği eğitimi alan ve kendi yapım firmasıyla kültürel filmler ile televizyon programları üreten Fehmi Gerçeker, ABD’de “Behind The Camera” projesiyle Ayın TV Yapımcısı seçilme başarısı da gösterdi. Gerçeker, etkinlikte sinema üretim süreçleri, sektörel deneyimleri ve geleceğin anlatı teknolojilerine dair değerli paylaşımlarda bulundu.
Öğrenciler için ilham verici bir öğrenme ortamı sunan bu özel buluşma, akademi ile sektör arasındaki bağı güçlendiren önemli bir adım oldu. Etkinliğin hayata geçirilmesinde emeği geçen Radyo ve Televizyon Programcılığı Program Başkanı Öğr. Gör. Dr. Elif Miral Oktay ve Öğr. Gör. Dr. Dinçer Adiller’e teşekkür eder, değerli katkıları için Fehmi Gerçeker’e şükranlarımızı sunarız.
Yayınlanma Tarihi:
25 Aralık
