Kurum içi Ortalama:

Kurum içi yatay geçişler için toplam 54 kişi başvuruda bulundu. 2.29 GNO altında kalanları Yönetmelik gereği kabul edilmedi.

Asil listede olan öğrencilerimiz 27-28 Şubat 2019 tarihlerinde öğrenci işleri müdürlüğüne gelerek dilekçe yazmaları gerekmektedir. Aksi taktirde kayıtları tamamlanmaz ve Yedek adaya geçilir.

Listede Yedek yazanlar sırası ile 1 Mart 2019 tarihinde telefon ile çağrılıp kayıtları tamamlanacaktır.

Kayıtları tamamlanması için öğrencinin şahsen gelmesi veya Noterden vekil tayin ettiği kişilerin MASLAK yerleşkesine gelip kayıtlarını kesinleştirmesi gerekmektedir.

MERKEZİ PUAN GÖRE:

Yerleştiği yıl aldığı puanlardan geçmek istediği programın ilgili yılındaki puanını sağlaması durumunda değerlendirmeye alınır. Kontenjan dahilinde puanlara göre sıralanıp kabul edilir. Kontenjan kadar yedek kayıt ilan edilebilir.

KURUMLARARASI ORTALAMA (Yurt Dışı Dahil):

Eşdeğer programa başvuranlar değerlendirilir. Kabul edilen öğrenciler belirtilen tarihlerde kesin kaydını yapmak zorundalar.

Sonuçları görmek için tıklayınız...

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokuluna 2018-2019 Eğitim Öğretim yılı Bahar döneminde 700’e yakın başvuru alındı. Başvuranlarda 121 farklı üniversiteden öğrenci bulunmaktadır. Şişli Meslek Yüksekokuluna göstermiş olduğunuz ilgiden ve güvenden dolayı teşekkür ederiz.