2019-2020 Yaz Okulu Duyurusu Hk.

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU 2019-2020 YAZ OKULU (UZAKTAN EĞİTİM) KAYITLARI             2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu (Uzaktan Eğitim) başvuruları 27 Temmuz 2020 – 7 Ağustos 2020 tarihleri arasında alınacaktır. AKADEMİK TAKVİM   2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER  GENEL Yaz okulunda açılan dersler uzaktan eğitim sistemi

Yayınlanma Tarihi:

20 Temmuz - 00:00

End

T.C.

İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

2019-2020 YAZ OKULU (UZAKTAN EĞİTİM) KAYITLARI

AKADEMİK TAKVİM

2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI YAZ OKULU İLE İLGİLİ BİLİNMESİ GEREKENLER

GENEL

• Yaz okulunda açılan dersler uzaktan eğitim sistemi ile tamamlanacaktır.
  • İlan edilen listedeki derslerin açılması için en az 1 (bir) öğrencinin başvurması yeterli olacaktır.
  • İŞMYO Yaz Okulu Yönergesi uyarınca bütünleme sınavı uygulanmayacaktır.
  • Başarı notunun hesaplanmasında “İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Önlisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği” Madde-33 fıkra ve bentleri uygulanacaktır.
  • Dersler başladıktan sonra dersten çekilen veya iptal etmek isteyenlere ücret iadesi yapılmaz.

ÜCRET;

• 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı için yaz okulu ücreti kredi başına 300,00 TL (+%8 KDV Dahil)’ dir.
  • Yaz okulu ücretinde, 7 (yedi) kredi altına taksitlendirme yapılamamaktadır. 7 (yedi) kredi ve üzerinde alınacak ders/dersler için sadece kredi kartına (world,bonus) 5 (beş) taksit yapılabilmektedir.
  • Yaz okulunda gerek ÖSYM gerekse ÖSYM dışında yapılmış olan diğer indirimler dikkate alınmamaktadır.
  • Detaylı bilgi için mali.isler@sisli.edu.tr adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNDA KAYITLI ÖĞRENCİLER İÇİN;

• Yaz Okulu ders seçimleri OİS üzerinden gerçekleşecek olup elden başvuru alınmayacaktır.
  • Öğrenci otomasyonu (OİS) üzerinden belirtilen tarihlerde dersi/dersleri seçerek başvuru yapılması,

(“Ders İşlemleri” içerisindeki “Ders Seçme” sekmesi üzerinden yaz okulunda almak istediğiniz ders/dersleri seçiniz.)

• Seçmiş olduğunuz ders/derslerin toplam kredisine karşılık gelen ücretin Mali İşler Birim Müdürlüğü ile bağlantıya geçerek ödenmesi,
  • 08/07/2020 tarihli Yüksekokul Kurul Kararı gereği 2019-2020 Eğitim-Öğretim Yılı Yaz Okulu ile kısıtlı kalmak koşuluyla alınabilecek ulusal kredi üst sınırı “15” olarak yükseltilmiştir. Mezun durumda olanlar için ise bu sınır “18” olarak belirlenmiştir.

DİĞER YÜKSEKÖĞRETİM KURUMLARINDA KAYITLI ÖĞRENCİLER İÇİN;

• İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu’ndan onaylı ders içeriklerinin temin edilmesi gerekmektedir.
  • Esentepe Yerleşkesi Öğrenci İşleri Birim Müdürlüğünden bizzat teslim alınabilir,
  • ogrenci.isleri@sisli.edu.tr adresi üzerinden mail yolu ile temin edilebilir.
  • Ders içerikleriyle birlikte kayıtlı olduğunuz yükseköğretim kurumuna “yaz okulundan almak istediğiniz derslerin uygunluğunu gösteren onaylı belge” için müracaat ediniz.
  • Aşağıda belirtilen belgeler ile birlikte T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Esentepe Yerleşkesi Öğrenci İşleri Birim Müdürlüğüne müracaat ederek yaz okulu başvurunuzu tamamlayınız.
  • İŞMYO Yaz okulu ders alma başvuru formu,
  • Kayıtlı olduğunuz yükseköğretim kurumundan ya da e-devlet üzerinden temin edeceğiniz öğrenci belgesi,
  • Yaz okulundan almak istediğiniz derslerin uygunluğunu gösteren onaylı belge,
  • Yaz okulunda alınacak derslere karşılık gelen ulusal kredi ücretinin Mali İşler Birim Müdürlüğü ile bağlantılı olarak ödenmesi.

Açılacak Dersler Listesi için Tıklayınız.

İŞMYO Yaz Okulu Ders Alma Başvuru Formu için Tıklayınız. (Diğer Yükseköğretim Kurumlarında Kayıtlı Öğrenciler İçin)

Yayınlanma Tarihi:

20 Temmuz

MORE DETAIL

MASLAK YERLEŞKEMİZ

Maslak Mh. Atatürk Otosanayi Sitesi 55. Sk. No:2 Maslak / İSTANBUL

T:0850 474 7868
F:+90 212 250 95 53
M:info@sisli.edu.tr
Kep Adresimiz:sislimyo@hs01.kep.tr

ESENTEPE YERLEŞKEMİZ

Esentepe Mh. Büyükdere Cd. No:100
34394 Şişli / İSTANBUL

T:0850 474 7868
F:+90 212 250 95 53
M:info@sisli.edu.tr
Kep Adresimiz:sislimyo@hs01.kep.tr
Görüşmeyi Başlat
Merhaba, Whatsapptan bilgi almak için tıklayınız.