YABANCI DİL-II (İNGİLİZCE) DERSİ MUAFİYET SINAVI BAŞVURUSU

1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2015-2016 Eğitim-Öğretim yılında İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu’na kayıt olan öğrencilerimizin Yabancı Dil-II dersinin muafiyet sınavına girebilmeleri için 16/02/2016 Salı günü saat 23.55’e kadar kullanıcı adı ve parolaları ile Öğrenci İşleri Sistemi’ndeki hesaplarından başvuru yapmaları gerekmektedir.

Önemli Bilgiler:
  1. Muafiyet sınavlarına sadece İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu’na bu yıl yeni kayıt olan 2015 girişli öğrenciler ve 2014 girişli olup geçtiğimiz sene Hazırlık Sınıfını okuyan öğrencilerimiz girebilecektir.
  2. Bu yıl İngilizce Hazırlık Sınıfı okuyan öğrenciler muafiyet sınavlarına giremezler.

Sınav Tarihleri:
Yabancı Dil-II Dersi Muafiyet Sınavı: 19 Şubat 2015 Cuma

Not:
  • Muafiyet Sınavları’nın hangi derslik ve saatlerde yapılacağı 18 Şubat Perşembe günü Yüksekokul web sitesinde yayınlanacaktır.
  • 16/02/2016 Salı günü saat 23.55’e kadar başvuru yapmayan öğrenciler ilgili muafiyet sınavlarına giremeyeceklerdir.