ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLAN DUYURUSU

1007077
Ağız ve Diş Sağlığı Programı
2
Sağlık İdaresi veya Sağlık Yönetimi bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve alanında yüksek lisans yapmış olmak veya Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olmak.
1007078
Ağız ve Diş Sağlığı Programı
1
Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olmak.
1007079
Diş Protez Teknolojisi Programı
1007080
Diş Protez Teknolojisi Programı
1
Diş Hekimliği Fakültesi mezunu olmak.
1007081
Tıbbi Laboratuvar TeknikleriProgramı
1
Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Genetik ve Biyoenformatik, Genetik ve Biyomühendislik, Biyomühendislik, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Tıbbi Biyolojik Bilimler bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak ve alanında yüksek lisans yapmış olmak veya Tıp Fakültesi mezunu olmak.
1007082
Tıbbi Laboratuvar TeknikleriProgramı
2
Biyoloji, Moleküler Biyoloji ve Genetik, Biyoteknoloji, Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji, Genetik ve Biyoenformatik, Genetik ve Biyomühendislik, Biyomühendislik, Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Tıbbi Biyolojik Bilimler bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak veya Tıp Fakültesi mezunu olmak.
1007083
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı
1007084
Tıbbi Görüntüleme Teknikleri Programı

İSTENİLEN BELGELER:

1. Müracaat Dilekçesi
  2. Öğretim Elemanı Başvuru Formu
  3. Ayrıntılı Özgeçmiş
  4. Lisans ve varsa Yüksek Lisans, Doktora belgesinin aslı ya da onaylı örneği
  5. Lisans transkript belgesinin aslı ya da resmi kurumlarca onaylı örneği
  6. ALES sonuç belgesi(Tıpta Uzmanlığını veya doktorasını tamamlamış olanlar muaftır.)
  7. ALES muafiyeti için varsa 31.07. 2008 tarihinden önce görev yapılan Yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi
  8. İlanda başka bir ifade yoksa lisans mezuniyeti sonrası alanında en az 2 yıllık iş tecrübe belgesi ve/veya hizmet belgesi. (YÖK’ün 08.01.2009 tarih ve 127-721 sayılı yazısı gereğince yüksek lisans mezunu olanlarda aranmaz)
  9. Nüfus cüzdanı nüshası
  10. Son altı ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf
  11. Erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muaf olduğuna dair belge
  12. Lisans/Lisansüstü öğrenimlerini yurtdışında tamamlayan adaylar için, Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış denklik belgesinin onaylı örneği.

NOT-1: ÖN DEĞERLENDİRME VE KESİN SONUÇLAR MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ WEB ADRESİNDE (www.sisli.edu.tr) YAYINLANACAK OLUP, BU AYNI ZAMANDA TEBLİGAT NİTELİĞİNDE OLACAKTIR. AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.
NOT-2:POSTA YOLU İLE MÜRACAAT EDEN ADAYLARDAN, BAŞVURU DOSYASI MÜRACAAT TARİHİ SONUNA KADAR ULAŞMAYAN VE EKSİK BELGESİ OLAN ADAYLARIN BAŞVURULARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

MÜRACAAT ADRESİ:
TC. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu
İnsan Kaynakları Birimi,
Esentepe Mah., Büyükdere Cad., No:100, Şişli/İstanbul/Türkiye

• Müracaat dilekçesini doldurmak için tıklayınız
• Öğretim elemanı başvuru formunu doldurmak için tıklayınız

SINAV TAKVİMİ

Duyuru Başlama Tarihi : 09.02.2016
Son Başvuru Tarihi : 23.02.2016
Ön Değerlendirme Sonucu İlan Tarihi : 25.02.2016
Sınava Giriş Tarihi : 29.02.2016
Sonuç Açıklama Tarihi : 02.03.2016

Müracaatlar Şahsen veya Posta ile yapılmalıdır.