İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU
BURS BAŞVURULARI DUYURUSU

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu ön lisans programlarına kayıtlı bulunan öğrencilerin yararlanabileceği burs türleri ile bu burs türlerinden yararlanabilmek için gerekli olan koşullar İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Burs Yönergesi'nde açıklanmıştır.

Adı geçen yönerge kapsamındaki burslardan yararlanmak isteyen öğrencilerin burs başvurularını 5 - 27 Ekim 2015 tarihleri arasında İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Birim Müdürlüğüne şahsen yapmaları gerekmektedir. Bir başkası aracılığıyla ya da posta yoluyla yapılacak başvurular ile yukarıda belirtilen süreler dışında ve eksik belgeyle yapılan başvurular kesinlikle değerlendirmeye alınmayacak ve doğrudan reddedilecektir.

Burs başvurusunda bulunmak isteyen öğrencilerin;

1. Burs başvuru dilekçesi,
2. Burs başvuru formu ve
3. Burs başvuru formunda belirtilen ya da İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Burs Değerlendirme Komisyonu tarafından ayrıca istenen ek belgeleri;

süresi içerisinde İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Birim Müdürlüğüne teslim etmeleri gerekmektedir.

Yapılan başvurular İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Burs Değerlendirme Komisyonunca, İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Burs Yönergesi ve ilgili mevzuat hükümleri çerçevesinde değerlendirilecek ve burs almaya hak kazanan öğrenciler ve burs oranları 16 Kasım 2015 Pazartesi tarihinde ilan edilecektir.

Burs almaya hak kazanan öğrencilerin ödeme plan ve durumlarıyla ilgili güncellemeler İstanbul Şişli Meslek Mali İşler Birim Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilecektir.

Ayrıca dilekçe olarak;

erişebilirsiniz.