2019-2020 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

ARA SINAV MAZERET BAŞVURULARI

2019-2020 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Ara Sınav mazeret başvuruları başlamıştır. Başvuru aşamasında izlenecek yollar;

1- Ois üzerinden, mazeret sınavına girmek istediğiniz ders/dersler ile ilgili başvuru yapılması gerekmektedir.

2- Ois üzerinden başvurusunu tamamlayan öğrencilerimiz, başvuru tarihleri içerisinde “Mazeret Başvuru Formu” ve “Mazeretini Gösterir Belge” ile birlikte Maslak Yerleşkesi Öğrenci İşleri Birim Müdürlüğü’ne bizzat müracaat ederek başvurusunu tamamlaması gerekmektedir.

Başvuru Tarihi:

*Başlangıç : 02.12.2019 – Pazartesi

*Bitiş : 04.12.2019 – Çarşamba / Saat: 17:00

**Ois üzerinden yapılan ön başvurudur. İmzalı ve eksiksiz olarak doldurulmuş mazeret başvuru formu ve mazeretini gösterir belgeyi Öğrenci İşleri Birim Müdürlüğüne teslim etmeyen öğrencilerin, başvuruları geçersiz sayılacaktır.