Değerli öğrencilerimiz,

2018-2019 Eğitim-Öğretim yılı bahar dönemi 25 Şubat 2019 tarinde başlıyor. Derslere girmeniz için ders seçimini tamamlamanız gerekmektedir. Bunun için Akademik Takvimde 25 Şubat – 03 Mart tarihi belirtilmiştir. Bu tarihler arasında ois sistemi üzerinden ders seçimi yapıp danışmanınıza onaylatmanız gerekmektedir. ​Bu dönem ilk defa 1. Sınıf öğrencileri ders seçimi yapacaklar. Ayrıca; daha önce yapılan ders seçimlerinde 3 nüsha onay formu alınır danışman hocaya teslim edilirdi. Size kolaylık olması açısından yeni dönemde bu sitemi kaldırdık bu süreç mailler üzerinden devam edecektir. Sizin bir şey yapmanız gerekmiyor. Tek yapmanız gereken ois sistem üzerinden doğru dersleri seçip danışman hocanıza göndermeniz ve danışman onayınızı takip etmeniz gerekmektedir. Size yardımcı olmak için nasıl yapılır videoları hazırladık linki tıklayarak inceleyebilirsiniz. Şimdiden bahar dönemi için başarılar dileriz.

Nasıl Yapılır Videoları için tıklayınız.

Öğrenci İşleri Birimi