2019 YILI ZORUNLU YAZ STAJI

2018-2019 Eğitim Öğretim Yılı Yaz Döneminde Staj Yapacak Öğrencilerin Öncelikli Olarak Yapmaları Gereken İşlemler Aşağıda Sıralanmıştır.

1.      Yaz Stajı başvuruları 11/Mart/2019-17/Mayıs/2019 tarihleri arasında yapılacaktır.

2.      Staj yapacak olan  öğrencilerimizin, Zorunlu Staj Formunu (EK-1) 3adet ve sağlık sigortası durumunu belgeleyen yazı örneğini (EK-2) 1 adetwww.sisli.edu.tr/ibirimler/ogrenciisleri/staj.php adresinden indirmeleri gerekmektedir.

3.      Öğrenci, Zorunlu Staj Formu’nda (EK-1) kendisine ait bilgileri dolduracak, fotoğrafını yapıştırıp imzalayarak 3 nüsha olarak Program Staj Koordinatörüne teslim edecektir.

4.      Bu evraklar, Program Staj Koordinatörü tarafından ilgili Müdür Yardımcısına imzalatıldıktan sonrayine Program Staj Koordinatörü tarafından öğrencinin Staj yapacağı firma tarafından onaylanması için öğrencilere geri verilecektir.

5.      Öğrenci, staj yapacağı işyerine onaylattığı 3 asıl nüsha Zorunlu Staj Formlarını (EK-1),bir adet nüfus cüzdanı fotokopisini ve 1 adet sağlık sigortası durumunu belgeleyen yazıyı (EK-2)  Program Staj Koordinatörüne teslim edecektir.

Gününde ve zamanında müracaat  evraklarını  teslim etmeyen öğrencilerin 2019 yılı yaz döneminde staj yapmaları mümkün olamayacaktır ve bu konuda sorumluluk öğrenciye aittir.

Yaz stajı işlemlerinin sonraki basamakları 17 Mayıs 2019 tarihinden sonra duyurulacaktır.

2019Yılı Yaz Stajı Takvimi (tıklayınız)