ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLAN DUYURUSU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Web sayfasında aşağıda belirtilen Programlara Öğretim Elemanı alımı için 03.07.2018 tarihinde ilanlarımız yayımlanmıştır.

İstekliler, aşağıdaki “ Müracaat Dilekçesi” ve “Öğretim Elemanı Başvuru Formu”nu doldurup şahsen veya posta yoluyla müracaat edebilirler. Elektronik posta yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

İLAN NO

PROGRAMI

ÜNVANI

KADRO SAYISI

ÖZEL ŞARTLAR

1026018

Aşçılık

2

Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları veya Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümlerinden birinden lisans mezunu olmak.  Belgelendirmek kaydıyla lisans eğitimi sonrası alanında en az 2 (iki) yıl  deneyim sahibi olmak.

1026023

Odyometri

2

Fizik Bölümü, Odyoloji Bölümü veya İşitme Engelliler Öğretmenliği lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla lisans eğitimi sonrası alanında en az 2 (İki) yıl deneyim sahibi olmak veya alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

1026022

İç Mekan Tasarımı

1

İç Mimarlık, Mimarlık veya İç Mimarlık ve Çevre Tasarımı bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla lisans eğitimi sonrası alanında en az 2 (İki) yıl deneyim sahibi olmak veya alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

1026020

Çocuk Gelişimi

2

Okul Öncesi Öğretmenliği veya Çocuk Gelişimi lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla lisans eğitimi sonrası alanında en az 2 (İki) yıl deneyim sahibi olmak veya alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

1026021

Mimari Restorasyon

2

Mimarlık bölümü lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla lisans eğitimi sonrası alanında en az 2 (İki) yıl deneyim sahibi olmak veya alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

1026019

Anestezi

3

Hemşirelik veya Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla lisans eğitimi sonrası alanında en az 2 (İki) yıl deneyim sahibi olmak veya alanında tezli yüksek lisans yapmış olmak.

SINAV TAKVİMİ:

Duyuru Başlama Tarihi                                   : 03.07.2018

Son Başvuru Tarihi                                            : 17.07.2018

Ön Değerlendirme Sonucu İlan Tarihi           : 20.07.2018

Sınava Giriş Tarihi                                             : 25.07.2018

Sonuç Açıklama Tarihi                                    : 30.07.2018

İSTENİLEN BELGELER:

1. Müracaat Dilekçesi (www.sisli.edu.tr adresinde mevcut.)

2. Öğretim Elemanı Başvuru Formu (www.sisli.edu.tr adresinde mevcut.)

3. Ayrıntılı Özgeçmiş  (YÖK Formatlı Cv)

4. Diploma aslı ya da onaylı örneği (Lisans, Yüksek Lisans, Doktora Yabancı Ülkelerden Alınmış Diplomalar İçin YÖK Denklik Belgesinin Onaylı Örneği)

5. Resmi Transkript belgesinin aslı ya da onaylı örneği

6. ALES Belgesi

7. ALES muafiyeti için, görev yapılan yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi ve atama olur yazısı.

8. Lisans mezunlarının alanında iki yıllık deneyime sahip olduklarını gösterir yazı (SGK hizmet belgesi ile birlikte imzalı olmalıdır.)

9. Nüfus Cüzdanı Fotokopisi

10. 2 Adet Fotoğraf

11. Erkek Adaylar İçin, Askerlik Durumunu Gösteren Resmi Belge

12. Adli Sicil Kaydı

NOT-1: ÖN DEĞERLENDİRME VE KESİN SONUÇLAR MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ WEB ADRESİNDE  (www.sisli.edu.tr) YAYINLANACAK OLUP,  BU AYNI ZAMANDA TEBLİGAT NİTELİĞİNDE OLACAKTIR. AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

NOT-2: POSTA YOLU İLE MÜRACAAT EDEN ADAYLARDAN, BAŞVURU DOSYASI MÜRACAAT TARİHİ SONUNA KADAR ULAŞMAYAN VE EKSİK BELGESİ OLAN ADAYLARIN BAŞVURULARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

NOT-3: İSTENEN BELGELERİN, RESMİ KURUMLARCA “ASLI GİBİDİR” YAPILARAK ONAYLANMASI YETERLİDİR.

MÜRACAAT ADRESİ:

T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu

İnsan Kaynakları Birimi,

Esentepe  Mah. Büyükdere  Cad. No:100   34394 Şişli/İstanbul/Türkiye

444 78 68  Dahili 120

·       Müracaat dilekçesini doldurmak için tıklayınız

·       Öğretim elemanı başvuru formunu doldurmak için tıklayınız