23 Temmuz - 21 Eylül 2018 tarihleri arasında zorunlu hazırlık öğrencilerimiz için 8 hafta sürecek "Yaz Dönemi Destekleme Kursu" düzenlenecektir.

Kursun Amacı: Kurs, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programı'na kayıtlı olup 2017-2018 Eğitim Öğretim yılında zorunlu hazırlık sınıfını okuyan ancak B2 seviyesini bitiremeyen öğrenciler için düzenlenecektir.

Kursun Seviyesi: Kurs B2 seviyesinde verilecek ve 8 haftadan oluşacaktır. Kursun sonunda 'Yeterlilik Sınavı' yapılacaktır. Kurs derslerine %80 devam zorunluluğu vardır.

Kurs Ücreti: 2000 TL (KDV Dahil)

- Yaz dönemi Destekleme Kursu ödemelerinde öğrencinin ÖSYM bursu dikkate alınmayacaktır.

- Öğrenci mali kaydını yaptırdıktan sonra sınıf açılması için yeterli sayıda öğrenciye ulaşılamaması durumunda kurs açılmaz ve kursun ücreti öğrenciye iade edilir.

- Öğrenci kursun ilk haftasında kursa devam etmekten vazgeçmesi durumunda ödemiş olduğu bedelin %50'si kesilerek kendisine iade edilir.

- Öğrenci kursun ilk haftası bittikten sonra kurstan vazgeçmesi durumunda ücret iadesi yapılmaz.

Önemli Tarihler:

- Başvuru Tarihleri: 9-13 Temmuz 2018