İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu 5. Mezuniyet Töreni görkemli bir organizasyonla gerçekleşti. İstanbul Kongre Merkezinde düzenlenen tören görsel bir şölene dönüştü. Yüksekokulumuz mütevelli heyet üyeleri ile akademisyenler ve idari personelin hazır bulunduğu törene, öğrencilerimizin aileleri de yoğun katılım göstererek, çocuklarının mezuniyet gururunu paylaştı. Tören, İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Öğr. Üyesi M. Sedat Bekiroğlu ve okulumuz Kurucu Müdürü Prof. Dr. Aynur Aydın'ın açılış konuşmalarıyla başladı. Okulu dereceyle bitirenlere hediyeleri takdim edildi. Radyo ve Televizyon Programcılığı tarafından hazırlanan video gösterimi ile devam eden törende İstanbul Dans Atölyesi halk oyunları gösterisi sundu. Renkli ve keyifli anların yaşandığı törende, öğrencilerimiz büyük bir heyecan ve mutlulukla keplerini havaya attı. Öğrencilerimizi tebrik ediyor, yollarının açık olmasını diliyoruz.