ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLAN DUYURUSU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Web sayfasında aşağıda belirtilen Programlara Öğretim Elemanı alımı için 05.03.2018 tarihinde ilanlarımız yayımlanmıştır.

İstekliler, aşağıdaki “ Müracaat Dilekçesi” ve “Öğretim Elemanı Başvuru Formu”nu doldurup şahsen veya posta yoluyla müracaat edebilirler. Elektronik posta yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

İLAN NO

PROGRAMI

ÜNVANI

KADRO SAYISI

ÖZEL ŞARTLAR

1024136

Aşçılık

2

Gastronomi, Gastronomi ve Mutfak Sanatları veya Mutfak Sanatları ve Yönetimi bölümlerinden birinden lisans mezunu olmak.  Belgelendirmek kaydıyla lisans eğitimi sonrası alanında en az 2 (iki) yıl  deneyim sahibi olmak

1024140

Elektronörofizyoloji

2

Tıp Fakültesi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü veya Hemşirelik  Bölümü lisans mezunu olup belgelendirmek kaydıyla lisans eğitim sonrasında  alanında en az 2 (iki) yıl deneyimli olmak.

1024139

Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği

3

Havacılık İşletmeciliği, Lojistik Yönetimi, Seyahat İşletmeciliği, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği, Ulaştırma ve Lojistik veya Uluslararası Lojistik bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla lisans eğitimi sonrası alanında en az 2 (iki) yıl  deneyim sahibi olmak.

1024137

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri

1

Havacılık Yönetimi, Hava Trafik Kontrol veya Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak.  Belgelendirmek kaydıyla lisans eğitimi sonrası alanında en az 2 (iki)  deneyim sahibi olmak.

1024138

Sivil Havacılık Kabin Hizmetleri

2

Havacılık Yönetimi, Hava Trafik Kontrol, Sivil Hava Ulaştırma İşletmeciliği veya İşletme Bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak.  Belgelendirmek kaydıyla lisans eğitimi sonrası alanında en az 2 (iki)  deneyim sahibi olmak.

1024135

Dış Ticaret

1

İktisat, İşletme, Uluslararası Ticaret  veya Uluslararası İlişkiler  Bölümlerinin birinden Lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla Lisans eğitimi sonrası alanında en az 2 (iki) yıl deneyim sahibi olmak.

SINAV TAKVİMİ:

Duyuru Başlama Tarihi                                   : 05.03.2018

Son Başvuru Tarihi                                         : 19.03.2018

Ön Değerlendirme Sonucu İlan Tarihi           : 22.03.2018

Sınava Giriş Tarihi                                         : 26.03.2018

Sonuç Açıklama Tarihi                                  : 30.03.2018

İSTENİLEN BELGELER:

1. Müracat Dilekçesi (www.sisli.edu.tr adresinde mevcut.)

2. Öğretim Elemanı Başvuru Formu (www.sisli.edu.tr adresinde mevcut.)

3. Ayrıntılı Özgeçmiş  (  YÖK Formatlı  Cv)

4. Lisans ve varsa Yüksek Lisans, Doktora belgesinin fotokopisi

5. Lisans transkript belgesinin fotokopisi

6. ALES sonuç belgesi

7. ALES muafiyeti için varsa 31.07. 2008 tarihinden önce görev yapılan Yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi

8. Nüfus cüzdanı fotokopisi

9. Son bir ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf  (  Arka Fon Beyaz )

10. Erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muaf olduğuna dair belge

11. Lisans/Lisansüstü öğrenimlerini yurtdışında tamamlayan adaylar için, Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış denklik belgesinin fotokopisi

12. Alanında en az 2 yıl iş tecrübesi olduğunu kanıtlayan belge ( SGK hizmet dökümü ve iş yerinden alınan belge)

13. Adli Sicil Kaydı

NOT-1: ÖN DEĞERLENDİRME VE KESİN SONUÇLAR MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ WEB ADRESİNDE  (www.sisli.edu.tr) YAYINLANACAK OLUP,  BU AYNI ZAMANDA TEBLİGAT NİTELİĞİNDE OLACAKTIR. AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

NOT-2:POSTA YOLU İLE MÜRACAAT EDEN ADAYLARDAN, BAŞVURU DOSYASI MÜRACAAT TARİHİ SONUNA KADAR ULAŞMAYAN VE EKSİK BELGESİ OLAN ADAYLARIN BAŞVURULARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

MÜRACAAT ADRESİ:

TC. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu

İnsan Kaynakları Birimi, (5. Kat)

Esentepe  Mahallesi, Büyükdere  Caddesi, No:100,  Esentepe  ŞİŞLİ  İstanbul

444 78 68  Dahili 120

·       Müracaat dilekçesini doldurmak için tıklayınız

·       Öğretim elemanı başvuru formunu doldurmak için tıklayınız