Eski öğrenciler için mali kayıt

2014-2015 eğitim-öğretim yılı ve öncesinde kayıt olmuş öğrencilerimiz Mali yükümlülüklerini 18 Eylül 2015  tarihine kadar yerine getirmesi gerekmektedir. Okul ücreti ve ödeme şekilleri aşağıdaki gibidir.

• Ücretli: 11.880 TL,
  • 75% Burslu: 2.970 TL,
  • 50% Burslu: 5.940 TL,
  • 25% Burslu: 8.910 TL

şeklinde uygulanacaktır. Fiyatlara KDV dahildir.

ÖDEME BİLGİLERİ

1) Peşin Ödeme

Kayıt esnasında yüksekokulumuzda veya aşağıda bilgileri bulunan hesaba açıklamaya öğrenci adı, soyadı ve TC. numarası yazdırılarak yatırılabilir.

Alıcı Adı : İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu
Denizbank - Şişli Şubesi
Iban No : TR96 0013 4000 0068 2739 6000 09

2) Kredi Kartı İle

Maximum, Bonus ve Word özellikli kredi kartları ile 8 taksite kadar taksitlendirilebilir.

3) Denizbank İle

Denizbank Mecidiyeköy Ortaklar Şubesi'ne başvurarak 10 taksite kadar taksitlendirilebilir. Şehir dışında bulunan veya belirtilen şubeye başvuramayacak olan öğrencilerimiz herhangi bir Denizbank şubesine giderek İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu ödemesi için Mecidiyeköy Ortaklar Şubesi ile iletişime geçmelerini söyleyerek işlemlerini gerçekleştirilebilirler.

* Denizbank ile ödenecek ise adına hesap açılacak kişi çalışıyor olmalı ve kayıt esnasında nüfus cüzdanı ve gelir belgesinin (Ücret bordrosu / Vergi Levhası) yanında olması gerekmektedir.