İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu "Mesleki Tanıtım Seminerleri" kapsamında üniversite sınavına girecek olan liselilere meslekleri ve sektörü daha iyi tanıyabilmeleri için seminerler düzenliyor.

Bu kapsamda Sarıyer Cevat Koçak Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde 1-4 Aralık 2017 tarihlerinde son sınıf öğrencileri ile bir araya geldik.  Seminere İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Ahmet Süngeriçlioğlu, İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Halkla İlişkiler ve Tanıtım Müdürü Bahar Köseoğlu ile çok sayıda öğretmen ve öğrenci katıldı.

Seminerde İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Yüksekokul Sekreteri Ahmet Süngeriçlioğlu, öğrencilere, meslek hayatına nasıl hazırlanmaları gerektiğini ve  bu yolda karşılarına çıkacak olan zorluklardan bahsetti. Kariyer yolunda atılması gereken adımları örnekleyerek anlatan Süngeriçlioğlu, “Rakiplerinizden bir adım önde olabilmek için üniversite seçerken üniversitenin size sağladığı donanımları iyi incelemeniz önemli. Her üniversite olanak sağlamakta ama hangisi benim için daha iyi ve daha etkili olacak buna karar vermeniz gerekiyor. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu bu amaçla öğrenci için birçok avantaj sağlamakta. Biz öğrencimizi mezun ederken sektöre kolayca adapte olmasını istiyoruz ve bu yönde donanımlar kazandırıyoruz” dedi.