İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı, sektörle iş birliği kapsamında, öğrencilerimize iş hayatlarında avantaj sağlayacak çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Çocuk Gelişimi Programında okuyan öğrencilerimize eğitim seminerleri, staj imkanı, ortak projeler sağlayacak olan iş birliği protokolünü İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Sedat Bekiroğlu, Çocuk Gelişimi Program Başkanı Öğretim Görevlisi Gökçe Gülen ile Şişli Etfal Hastanesi Okul Öncesi Eğitim Merkezi ve Kreşi Kurum Müdürü Fatma Firuze Şahin imzaladı.

Şişli Etfal Hastanesi Okul Öncesi Eğitim Merkezi ve Kreşi ile böyle bir protokole imza atmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Çocuk Gelişimi Programı Öğretim Görevlisi Gökçe Gülen, “Eğitimde iyi ilişkilerin kurulmasının ve kurumların birbirlerine destek olmalarının önemi tartışılamaz. Bu kapsamda öncelikle öğrencilerimizin yararına olacak pek çok iş birliğine imza atmaya özen gösteriyoruz. Şişli Etfal Hastanesi Okul Öncesi Eğitim Merkezi ve Kreşi ile yaptığımız iş birliğinin de öğrencilerimiz için güzel başlangıç olacağına eminim. İş birliğinin öğrencilerimiz ve her iki kurum için de hayırlı olmasını dilerim.” dedi.