ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLAN DUYURUSU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Web sayfasında aşağıda belirtilen Programlara Öğretim Elemanı alımı için 21/11/2017 tarihinde ilanımız yayımlanmıştır.

İstekliler, aşağıdaki “ Müracaat Dilekçesi” ve “Öğretim Elemanı Başvuru Formu”nu doldurup şahsen veya posta yoluyla müracaat edebilirler. Elektronik posta yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

İLAN NO
PROGRAMI
ÜNVANI
KADRO SAYISI
ÖZEL ŞARTLAR

1020574

Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik
Öğr.Gör.
1
İngilizce Öğretmenliği, İngiliz Dili ve Edebiyatı, İngilizce Mütercim ve Tercümanlık, Amerikan Kültürü ve Edebiyatı, İngiliz Dili Eğitimi, Çeviribilim (İngilizce) bölümlerinin birinden lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla alanında en az 2 (İki) yıl deneyim sahibi olmak.

SINAV TAKVİMİ:

Duyuru Başlama Tarihi: 21.11.2017

Son Başvuru Tarihi: 05.12.2017

Ön Değerlendirme Sonucu İlan Tarihi: 08.12.2017

Sınava Giriş Tarihi: 12.12.2017

Sonuç Açıklama Tarihi: 15.12.2017

İSTENİLEN BELGELER:

1. Müracat Dilekçesi
  2. Öğretim Elemanı Başvuru Formu
  3. Ayrıntılı Özgeçmiş  (  YÖK Formatlı  Cv)
  4. Lisans ve varsa Yüksek Lisans, Doktora belgesinin fotokopisi
  5. Lisans transkript belgesinin fotokopisi
  6. ALES sonuç belgesi
  7. ALES muafiyeti için varsa 31.07. 2008 tarihinden önce görev yapılan Yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi
  8. Nüfus cüzdanı nüshası
  9. Son bir ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf  (  Arka Fon Beyaz )
  10. Erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muaf olduğuna dair belge
  11. Lisans/Lisansüstü öğrenimlerini yurtdışında tamamlayan adaylar için, Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış denklik belgesinin fotokopisi
  12. YÖKDİL,YDS,ÜDS veya eşdeğerliliği YÖK tarafından onaylanan İngilizce dil sınavlarına ilişkin sonuç belgesi örneği.

NOT-1: ÖN DEĞERLENDİRME VE KESİN SONUÇLAR MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ WEB ADRESİNDE  (www.sisli.edu.tr) YAYINLANACAK OLUP,  BU AYNI ZAMANDA TEBLİGAT NİTELİĞİNDE OLACAKTIR. AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

NOT-2: POSTA YOLU İLE MÜRACAAT EDEN ADAYLARDAN, BAŞVURU DOSYASI MÜRACAAT TARİHİ SONUNA KADAR ULAŞMAYAN VE EKSİK BELGESİ OLAN ADAYLARIN BAŞVURULARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

MÜRACAAT ADRESİ:

TC. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu

İnsan Kaynakları Birimi, (5. Kat)

Esentepe  Mahallesi, Büyükdere  Caddesi, No:100,  Esentepe  ŞİŞLİ  İstanbul

444 78 68  Dahili 120

·       Müracaat dilekçesini doldurmak için tıklayınız

·       Öğretim elemanı başvuru formunu doldurmak için tıklayınız