Saç Bakımı ve Güzellik Hizmetleri Programımız,Saç Atölyemizde Wella Professional Teknik Eğitim Uzmanları Berc Serkizyan ve Barış Durmaz “Teori ve Uygulamalı olarak” öğrencilerimize “Boya Eğitimi” semineri verdiler.

Berc Serkizyan,sunumunda öncelikle mesleğimizin önemini ve sektörde bilmeleri gereken mesleki detayları, sonrasında boya işleminin tüm teknik bilgilerini öğrencilerimize aktardı. Diğer yandan Barış Durmaz, öğrencilerimiz arasından gönüllü olan iki öğrencimizin saçında Wella’nın Profesyonel Ürünlerini kullanarak boya işleminin aşamalarını uygulamalı olarak gösterdi. Öğrencilerimiz saçlarına uygulanan boya işlemlerini çok beğendiler.Seminere tüm öğrencilerimiz yoğun ilgi gösterdiler ve Wella Professional Firmasına eğitime verdiğiniz destek için teşekkürlerimizi sunarız.