Çocuk Gelişimi Programımız, sektörle iş birliği kapsamında, öğrencilerimize iş hayatlarında avantaj sağlayacak çalışmalarına bir yenisini daha ekledi! Yüksekokulumuz Müdürü Yrd. Doç. Dr. M. Sedat Bekiroğlu, Çocuk Gelişimi Program Başkanı Öğretim Görevlimiz Gökçe Gülen ile Özel Açı Okulları Müdürü Mine Pekbilek’in imzaladığı iş birliği protokolü kapsamında; öğrencilerimize staj, seminer, ortaklaşa proje ve iş olanakları sağlanacaktır. "Eğitimde iyi ilişkilerin, doğru iletişim ve desteğin önemi tartışılmaz. Doğru kişilerle ve lider kurumlarla çıkılan yolların önü de daima açıktır. Aslolan ise eğitim ve çocuklarımız adına güzel başlangıçlar yapmaktır."
Çocuk Gelişimi Programı öğrencilerimiz için hayırlı olmasını diler, emeği geçenlere teşekkür ederiz.