ÖĞRETİM GÖREVLİSİ İLAN DUYURUSU

Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı Web sayfasında aşağıda belirtilen Programlara Öğretim Elemanı alımı için 01.08.2017  tarihinde ilanımız yayımlanmıştır.

İstekliler, aşağıdaki “ Müracaat Dilekçesi” ve “Öğretim Elemanı Başvuru Formunu doldurup şahsen veya posta yoluyla müracaat edebilirler. Elektronik posta yoluyla yapılan başvurular geçersiz sayılacaktır.

İLAN NO

PROGRAMI

ÜNVANI

KADRO SAYISI

ÖZEL ŞARTLAR

1018384

Saç Bakımı ve Güzellik  Hizmetleri

Öğr. Gör.

1

Lisans mezunu olmak. Belgelendirmek kaydıyla lisans eğitimi  sonrası Saç Bakımı ve Güzellik  Hizmetleri alanında en az 2 (iki) yıl deneyim sahibi olmak.

1018385

Odyometri

Öğr.Gör.

1

Tıp Fakültesi,Odyoloji Bölümü veya İşitme Engelliler Öğretmenliği Bölümü  lisans mezunu olup,  belgelendirmek kaydıyla lisans  eğitimi sonrası   alanında   en az 2 (iki)  yıl deneyim sahibi olmak.

1018386

İlk  ve Acil  Yardım Programı

Öğr. Gör.

1

Hemşirelik Bölümü veya  Hemşirelik  ve  Sağlık Hizmetleri Bölümü lisans  mezun olmak.  Alanında tezli yüksek lisans yapmış  olmak veya Belgelendirmek kaydıyla Lisans  eğitimi  sonrası  alanında en az 2 (iki)  yıl  deneyim sahibi olmak.

SINAV TAKVİMİ:

Kadro Tipi Öğretim Görevlisi

Kadro Sayısı

Duyuru Başlama Tarihi  : 01.08.2017 Salı

Son Başvuru Tarihi : 15.08.2017

Ön Değerlendirme Tarihi : 16.08.2017

Giriş Sınav Tarihi : 18.08.2017

Sonuç Açıklama Tarihi :21.08.2017

İSTENİLEN BELGELER:

1. Müracat Dilekçesi

2.Öğretim Elemanı Başvuru Formu

2. Ayrıntılı Özgeçmiş  (  YÖK Formatlı  Cv)

3. Lisans ve varsa Yüksek Lisans, Doktora belgesinin aslı ya da onaylı örneği

4. Lisans transkript belgesinin aslı ya da resmi kurumlarca onaylı örneği

5. ALES sonuç belgesi

6. ALES muafiyeti için varsa 31.07. 2008 tarihinden önce görev yapılan Yükseköğretim kurumlarından alınacak hizmet belgesi

7. İlanda başka bir ifade yoksa alanında en az 2 yıllık iş tecrübe belgesi ve/veya hizmet belgesi.

8. Nüfus cüzdanı nüshası

9. Son bir ayda çekilmiş 2 adet vesikalık fotoğraf  (  Arka Fon Beyaz )

10. Erkek adaylar için askerlik terhis, tecil veya muaf olduğuna dair belge

11. Lisans/Lisansüstü öğrenimlerini yurtdışında tamamlayan adaylar için, Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış denklik belgesinin onaylı örneği.

NOT-1: ÖN DEĞERLENDİRME VE KESİN SONUÇLAR MESLEK YÜKSEKOKULUMUZ WEB ADRESİNDE  (www.sisli.edu.tr) YAYINLANACAK OLUP,  BU AYNI ZAMANDA TEBLİGAT NİTELİĞİNDE OLACAKTIR. AYRICA TEBLİGAT YAPILMAYACAKTIR.

NOT-2:POSTA YOLU İLE MÜRACAAT EDEN ADAYLARDAN, BAŞVURU DOSYASI MÜRACAAT TARİHİ SONUNA KADAR ULAŞMAYAN VE EKSİK BELGESİ OLAN ADAYLARIN BAŞVURULARI GEÇERSİZ SAYILACAKTIR.

MÜRACAAT ADRESİ:

TC. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu

İnsan Kaynakları Birimi,

Esentepe  Mah. Büyükdere  Cad. No:100   34394 Şişli/İstanbul/Türkiye

·       Müracaat dilekçesini doldurmak için tıklayınız

·       Öğretim elemanı başvuru formunu doldurmak için tıklayınız