YAZ OKULU BAŞVURULARI (15-29 HAZİRAN 2017 SAAT 12:00)

YAPILMASI GEREKEN İŞLEMLER

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Öğrencilerinin Yaz Okulu Başvuru İşlemleri:

1)      www.sisli.edu.tr adresinden, “Öğrenci İşleri Sistemi” menüsünü kullanarak, kullanıcı adı ve parola ile sisteme giriş yapınız. Açılan sayfada “Ders İşlemleri”nden “Ders Seçme” menüsüne giriniz.

2)      Açılan sayfada size listelenen derslerden yaz okulunda almak istediklerinizi seçiniz (Ders seçme işlemlerinde hangi dersi/dersleri alacağınız karar verme konusunda akademik danışmanınızdan destek alabilirsiniz).

Yüksekokul Yaz Okulu Yönetmeliği’ne göre yüksekokulumuz öğrencileri yaz okulundan en fazla  “3” ders alabilecek şekilde seçim yapabilirler.

3)      2016-2017 Eğitim Öğretim Yılı için yaz okulu ücreti kredi başına 350 TL (+%8 KDV) dir. Seçtiğiniz derslerin toplam ücretini aşağıda belirtilen banka hesabına yatırınız.

Ø  Yaz okulu ücreti peşin olarak ödenmekte ve taksitlendirme yapılamamaktadır.

Ø  Yaz okulunda gerek ÖSYM ve gerekse ÖSYM dışında yapılmış olan diğer indirimler dikkate alınmamaktadır.

Ø  Yaz okulunda açılmayan derslerin ücreti yaz okulu derslerinin başladığı hafta içinde öğrenciye iade edilecektir.

Ø  Yaz okulu derslerinin başlangıç tarihinden sonra bir hafta içinde derslerden çekilebilirsiniz. Bu durumda o ders için ödediğiniz ücretin %50’si iade edilir. Birinci haftadan sonra ders(ler)den çekilmeniz durumunda ise ücret iadesi yapılmaz.

Banka adı      : Denizbank

Hesap Adı      : ŞMYO Yaz Okulu-9142-6827396-352-TR57 0013 4000 0068 2739 6000 32

Açıklama       : Ad-Soyad-TC-Öğrenci No

4)      Yaz okulundan ders seçme ve ödeme işlemleri 15-29 Haziran 2017 (saat 12:00’ye kadar) tarihleri arasında yapılacaktır. Yaz okulunda açılan dersleri 30 Haziran 2017 tarihinden itibaren Öğrenci İşleri Sistemi (OIS)’nden öğrenebilirsiniz. Yaz okulu dersleri 3 Temmuz 2017 Pazartesi günü itibariyle başlayacaktır.

Diğer Yükseköğretim kurumlarında öğrenim gören öğrencilerinin yaz okulu başvuru işlemleri:

Öğrenci belgesi, kayıtlı olduğunuz yükseköğretim kurumundan getireceğiniz yaz okulundan almak istediğiniz derslerin uygunluğunu gösteren onaylı belge ve yaz okulu ders alma başvuru dilekçesi (Tıklayınız) ile 15-29 Haziran 2017 tarihleri arasında (saat 12:00’ye kadar) T.C. İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Birimine kişisel olarak müracaat etmeniz gerekmektedir.

Yaz Okulu Takvimi (Tıklayınız)

İŞMYO Yaz Okulu Esasları (Tıklayınız)

Yaz Okulu Yönergesi (Tıklayınız)

Yaz Okulunda Açılacak Dersler (Güz Yarıyılı Dersleri) (Tıklayınız)