YABANCI DİL-II (İNGİLİZCE) DERSİ MUAFİYET SINAVI BAŞVURUSU

1. SINIF ÖĞRENCİLERİNİN DİKKATİNE

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu’na kayıt olan öğrencilerimizin Yabancı Dil-II dersinin muafiyet sınavına girebilmeleri için 08/02/2017 Çarşamba günü saat 23.55’e kadar kullanıcı adı ve parolaları ile Öğrenci İşleri Sistemi’ndeki hesaplarından başvuru yapmaları gerekmektedir.

Önemli Bilgiler:

1. Muafiyet sınavlarına sadece İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu’na bu yıl yeni kayıt olan 2016 girişli birinci sınıf öğrencileri ve 2015 girişli olup geçtiğimiz sene Hazırlık Sınıfını okuyan öğrencilerimiz girebilecektir.
  2. Bu yıl İngilizce Hazırlık Sınıfı okuyan öğrenciler muafiyet sınavlarına giremezler.

Sınav Tarihleri:
Yabancı Dil-II Dersi Muafiyet Sınavı: 13 Şubat 2017 Pazartesi

Not:
➢ Muafiyet Sınavları’nın hangi derslik ve saatlerde yapılacağı 10 Şubat Cuma günü Yüksekokul web sitesinde yayınlanacaktır.
08/02/2017 Çarşamba günü saat 23.55’e kadar başvuru yapmayan öğrenciler ilgili muafiyet sınavlarına giremeyeceklerdir.