PROGRAM TEMSİLCİLERİ VE ÖĞRENCİ KONSEY BAŞKANI SEÇİM İLANI

07 Kasım 2016, Pazartesi  /  14:00-15:00

Açıklamalar

Program Temsilcisi Seçimi

·       Program Temsilcisi seçimi OİS sistemi üzerinden her programın kendi programındaki adaya oy vermesi neticesinde en çok oyu alan öğrencinin belirlenmesi şeklinde gerçekleşecektir. Program Temsilcisi seçilen öğrenci aynı zamanda öğrenci konseyi üyesi olup isterse Öğrenci Konsey Başkanlığı için aday olabilecektir.

·       Öğrenci Temsilciliğine aday olabilmek için “Öğrenci Temsilcisi Aday Formu” ile belirtilen tarihler içerisinde Öğrenci İşlerine şahsen başvuru yapmak gerekmektedir.

·       Program Temsilcisi adaylarının herhangi bir disiplinin suçunun ve sabıka kaydının bulunmaması gerekmekte olup ayrıca herhangi bir siyasi parti üyeliklerinin de bulunmaması gerekmektedir.

Öğrenci Konseyi Başkan Seçimi

·       Öğrenci Konseyi üyeleri arasından başkanın belirlenmesi ve Öğrenci Konseyinin organlarının oluşturulması için İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Öğrenci Konseyi Yönergesinin 5.Maddesine göre; Sağlık, Kültür ve Spor Müdürü Okt. Fatih YILDIZ, Okt. Nesibe YAZGAN USLU ve Okt. Burak ALKAN Seçim Kurulu’nda görevlendirilmiştir.

·       Konsey Başkanı Seçimi belirtilen gün ve saatlerde Esentepe Yerleşkesinin 15. katında bulunan Konferans Salonunda yapılacaktır. Seçim, sandık usulü ile gerçekleştirilecektir. Seçim sırasında sandık başlarından en az iki (2) Öğretim Elemanı hazır bulunacaktır.

·       Program Temsilcisi olan her öğrencinin bir (1) oy kullanma hakkı vardır.  Oy kullanımı sırasında öğrencilerin yanında Öğrenci Kimlik Kartının bulunması zorunludur.  Yanında Öğrenci Kimlik Kartı olmayan öğrenciler oy kullanamayacaktır.

Öğrenci Konseyi Seçimi İçin Aday Başvuru Formu

İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu Öğrenci Konseyi Yönergesi