YABANCI DİL-I (İNGİLİZCE) VE BİLGİ İLETİŞİM TEKNOLOJİSİ DERSLERİNİN MUAFİYET SINAVI BAŞVURUSU

1. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN DİKKATİNE

2016-2017 Eğitim-Öğretim yılında İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu’na kayıt olan ve ENG1001 kodlu Yabancı Dil-I (İngilizce) dersi ile BİL1001 ve BİL1002 kodlu Bilgi İletişim Teknolojisiderslerinin muafiyet sınavına girmek isteyen fakat ön kayıt sırasında başvuruda bulunmayan öğrencilerimizin 22 Eylül Perşembe günü saat 19:00’a kadar tayfur.temizel@sisli.edu.tr e-posta adresine başvuru yapmaları gerekmektedir. E-postada her iki ders veya sadece tek bir ders talebi net olarak belirtilmelidir.

Önemli Bilgiler:

1)    Muafiyet sınavlarına İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu’na bu yıl yeni kayıt olan 2016 girişli öğrenciler girebilecektir.

2)    Geçen yıl isteğe bağlı İngilizce Hazırlık Sınıfı okuyan öğrenciler sınava girebilecektir.

3)    Bu yıl İngilizce Hazırlık Sınıfı okuyan öğrenciler muafiyet sınavlarına giremezler.

Sınav Tarihleri:

Yabancı Dil-I (İngilizce) Dersi Muafiyet Sınavı: 26 Eylül 2016 Pazartesi

Bilgi İletişim Teknolojisi Dersi Muafiyet Sınavı: 27 Eylül 2016 Salı

Not:

• Muafiyet Sınavları’nın hangi derslik ve saatlerde yapılacağı Yüksekokul web sitesinde yayınlanacaktır.