T.C. İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULU

2016-2017 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI

TÜRK DİLİ İLE ATATÜRK İLKELERİ VE İNKILÂP TARİHİ DERSLERİNİN İŞLENİŞİ HAKKINDA BİLGİLENDİRME

1) Türk Dili ile Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi dersleri, uzaktan eğitim yoluyla ve haftalık yüz yüze dersler aracılığıyla işlenecektir.

2) Uzaktan eğitim sistemi UZES’e  http://uzes.sisli.edu.tr/ adresinden ulaşılmaktadır. Sisteme girişte istenen bilgiler şu şekildedir:

Kullanıcı adı: Öğrenci Numarası

Şifre: TC Kimlik Numarası

3) İlgili ders içeriklerine UZES üzerinden video/ses dosyası ve pdf formatında ulaşılabilmektedir.  Böylece öğrenciler adı geçen dersleri uzaktan takip edip mevcut bilgilerini pekiştirebilir.

4) Sınav duyuruları, ders bilgilendirmesi ve doküman paylaşımı UZES ve OİS üzerinden yapılacağı için öğrencilerin bu sistemleri etkin bir şekilde kullanması gerekmektedir. Bu konuda sorumluluk öğrenciye aittir.

5) UZES’e erişimde karşılaşılan teknik sorunlarla ilgili Bilgi-İşlem Birimi’nden destek alınabilir.

6) Türk Dili ile Atatürk İlkeleri ve İnkılâp Tarihi dersleri aşağıda belirtilen gün ve saatlerde yüz yüze ders şeklinde yapılacaktır.

Maslak Yerleşkesi

Dersin Adı

Ders Saati ve Yeri

Öğretim Elemanı

Atatürk İlkeleri ve İnkılâp tarihi-I

Salı 13.00-15.00 Amfi(307-B)

Türk Dili-I

Salı 15.00-17.00 Amfi(307-B)

Okt. Burak ALKAN

Atatürk İlkeleri ve İnkılâp tarihi-I (İ.Ö.)

Salı 17.00-19.00 Amfi(307-B)

Türk Dili-I (İ.Ö.)

Salı 19.00-21.00 Amfi(307-B)

Okt. Burak ALKAN

Esentepe Yerleşkesi

Dersin Adı

Ders Saati ve Yeri

Öğretim Elemanı

Türk Dili-I

Perşembe 13.00-15.00

D-601

Okt. Nesibe YAZGAN USLU

Atatürk İlkeleri ve İnkılâp tarihi-I

Perşembe 15.00-17.00 D-601

Türk Dili-I (İ.Ö.)

Perşembe 17.00-19.00 D-601

Okt. Nesibe YAZGAN USLU

Atatürk İlkeleri ve İnkılâp tarihi-I (İ.Ö.)

Perşembe 19.00-21.00 D-601

Okt. Fatih YILDIZ

7) Yüz yüze yapılan derslere katılmayıp dersi uzaktan takip eden öğrenciler de dâhil olmak üzere                2, 6, ve 14. haftalarda tüm öğrenciler yüz yüze derslere katılmak zorundadır.