İSTANBUL ŞİŞLİ MESLEK YÜKSEKOKULUNA
HOŞGELDİNİZ

Kayıt için öğrencinin kendisinin ya da yasal vekilinin gelmesi gerekmektedir. İstenilen belgelerle ve açıklanan tarihlerde gelmeniz, gelmeden önce işlemlerinizi kolaylaştırmak için ön kayıt yapmanız faydalı olacaktır.

ÖDEME BİLGİLERİ

1) Peşin Ödeme

Kayıt esnasında yüksekokulumuzda veya aşağıda bilgileri bulunan hesaba açıklamaya öğrenci adı, soyadı ve TC. numarası yazdırılarak yatırılabilir.

Alıcı Adı : İstanbul Şişli Meslek Yüksekokulu
Denizbank - Şişli Şubesi
Iban No : TR96 0013 4000 0068 2739 6000 09

2) Kredi Kartı İle

Bonus ve World özellikli kredi kartları ile 8 taksite kadar taksitlendirilebilir.

3) Denizbank İle

Okulda bulunan Denizbank yetkilileri aracılığıyla hesap açtırılarak 10 taksite kadar taksitlendirilebilir.

* Denizbank ile ödenecek ise adına hesap açılacak kişi çalışıyor olmalı ve kayıt esnasında nüfus cüzdanı ve gelir belgesinin(Ücret bordrosu / Vergi Levhası / Emekliler için emekli maaşı belgesi) yanında olması gerekmektedir.