ZORUNLU İNGİLİZCE HAZIRLIK ÖĞRENCİLERİ İÇİN YAZ DÖNEMİ DESTEKLEME KURSU

11 Temmuz – 2 Eylül 2016 tarihleri arasında zorunlu hazırlık öğrencilerimiz için 8 hafta sürecek ‘Yaz Dönemi Destekleme Kursu’ düzenlenecektir.

Kursun Amacı: Kurs, Uygulamalı İngilizce ve Çevirmenlik Programı’na kayıtlı olup 2015-2016 Eğitim Öğretim yılında zorunlu hazırlık sınıfını okuyan ancak B2 seviyesini bitiremeyen öğrenciler için düzenlenecektir.

Kursun Seviyesi: Kurs B2 seviyesinde verilecek ve 8 haftadan oluşacaktır. Kursun sonunda ‘Yeterlilik Sınavı’ yapılacaktır. Kurs derslerine %80 devam zorunluluğu vardır.

Kurs Ücreti: 1.500 TL (KDV dahil)
Yaz Dönemi Destekleme Kursu ödemelerinde öğrencinin ÖSYM bursu dikkate alınmayacaktır.

Öğrenci mali kaydını yaptırdıktan sonra sınıf açılması için yeterli sayıda öğrenciye ulaşılamaması durumunda kurs açılmaz ve kursun ücreti öğrenciye iade edilir.

Öğrenci kursun ilk haftasında kursa devam etmekten vazgeçmesi durumunda ödemiş olduğu bedelin %50'si kesilerek kendisine iade edilir.

Öğrenci kursun ilk haftası bittikten sonra kurstan vazgeçmesi durumunda ücret iadesi yapılmaz.

Önemli Tarihler:
Başvuru Tarihleri: 16-23 Haziran 2016
Destekleme Kursu’nun açılıp açılmama durumunun ilanı: 24 Haziran 2016
Mali Kayıt: 24-30 Haziran 2016

Başvuru: Başvuru Formu (tıklayınız)’ nu doldurarak 16-23 Haziran 2016 tarihleri arasında Öğrenci İşleri Birimi’ne başvurunuz.